De Nacht van de Literatuur wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers, die met veel liefde hun tijd inzetten voor een prachtig jaarlijks literair evenement. Alle optredens van alle auteurs zijn te allen tijde gratis toegankelijk, en bezoekers wordt gevraagd om financieel bij te dragen wat zij het festival waard vinden.

Elke bijdrage is welkom!
Wilt u dit evenement ook laagdrempelig houden? Steun dan de Nacht van de Literatuur met een vrijwillige financiƫle bijdrage. U kunt dit overmaken naar IBAN:

NL41 INGB 0007 2058 00

onder vermelding van Stichting Nacht van de Literatuur.

Meehelpen?
Voelt u ervoor om op een andere manier een steentje bij te dragen aan De Nacht van de Literatuur? Op elke locatie tijdens het evenement zijn vrijwilligers nodig. De organisatie is ontzettend blij met elke vorm van hulp. Nieuwsgierig? Stuur ons een berichtje op Facebook, of neem via mail contact met ons op.