Locatie: Mannenzaal

Eemlandse schrijvers

20.00-21.00

Adriënne Nijssen’s eerste boek, ‘In de holte van haar arm’ werd in korte tijd een groot succes en stond lang op nummer 1 in de boeken-toptien van boekhandel Vrolijk (Amsterdam), en op de tweede plaats van best verkochte boeken bij boekhandel Savannah Bay (Utrecht).
Haar roman ‘Dansen op de waterlijn’, werd in 2007 uitverkozen tot 'Beste Lesbische Boek Ooit'.
In juni 2018 verscheen haar verhalenbundel ‘Maandagavond kwart over tien’.

Wim Duijst groeide op in een vissersgezin in Spakenburg. Na een opleiding aan de Pedagogische Academie en de schrijversvakschool ’t Colofon werkt hij nu als docent en schrijver. In 2012 verscheen zijn boek ‘De engel van Spakenburg’ bij uitgeverij Marmer. Veel van zijn boeken spelen zich af in de omgeving van Bunschoten/Spakenburg. In september dit jaar verschijnt zijn nieuwste roman ‘Het verzwegen kind’.

David van den Bosch is dichter, schrijver, theatermaker en verhalenverteller. In 2008 werd hij de eerste Amersfoortse stadsdichter. Samen met Daan van Loon vormt hij het vertellersduo Dá Fhili. In 2016 verscheen zijn eerste detective, ‘Het meisje met de hond - een Connla Quinn mysterie’, dat een jaar later gevolgd werd door het tweede boek in de serie ‘Het geheim van Harald Delorge’.